Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Πάτρα, για την επίθεση σε βάρος 15χρονου στην περιοχή της Αγυιάς. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες ξυλοκόπησαν τον ανήλικο και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Οι τέσσερις νεαροί είχαν αρχικά προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ωστόσο στη συνέχεια οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Διαβάστε: Πάτρα: Αιματηρό επεισόδιο στα Ψηλαλώνια μεταξύ ανηλίκων

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κανελλοπούλου. Ο 15χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια πρόκληση από την πλευρά του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ομάδα νεαρών τού επιτέθηκε, όμως ο ίδιος κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι φέρονται να χτύπησαν τον 15χρονο στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης τού αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Από τα χτυπήματα ο ανήλικος τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών είχαν προχωρήσει αρχικά στην προσαγωγή των τεσσάρων νεαρών, προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες του περιστατικού και τον βαθμό εμπλοκής τους.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ η υπόθεση αφορά αδικήματα που σχετίζονται με την επίθεση και τη ληστεία του 15χρονου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις γονέων.