Μία από τις διασημότερες δεξιοτέχνες του βιολιού, η Angèle Dubeau θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει συναυλία στο θέατρο Παλλάς με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας για τη γυναίκα, στις 8 Μαρτίου.

Η συναυλία έχει συμβολικό χαρακτήρα μιας και η Dubeau έχει αφηγηθεί με τη μουσική της πολλές φορές την ιστορία της για τη μάχη με τον καρκίνο.

Η Καναδή μουσικός Angèle Dubeau (Ανζέλ Ντιμπό), θεωρείται σήμερα μία από τις μεγαλύτερες βιολονίστες  στο χώρο της κλασικής –και όχι μόνο- μουσικής και σίγουρα η κορυφαία της γενιάς της. Καταξιωμένη και πολυβραβευμένη, με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και διεθνείς περιοδείες σε πάνω από 40 χώρες, με εμφανίσεις στα σημαντικότερα και διασημότερα θέατρα και φεστιβάλ του κόσμου, έχτισε την  εντυπωσιακή καριέρα της ταυτόχρονα πάνω σε δύο πυλώνες: Από τη μία στην ανυπέρβλητη δεξιοτεχνία της και στην πλούσια συναισθηματική προσέγγιση όσον αφορά τις ερμηνείες της στα μεγάλα συμφωνικά, κλασσικά έργα. Από την άλλη στην τόλμη, τη φαντασία και το νεοτερισμό που επέδειξε, εισάγοντας στο προσωπικό της ρεπερτόριο συνθέσεις σύγχρονων δημιουργών, όπως ο Philip Glass, ο Michael Nyman, ο Ludovico Einaudi, ο Arvo Part, ο Jonny Greenwood και άλλοι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Παλλάς

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ώρα 21:00

Τιμές εισιτηρίων

Άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, παιδιά, μαθητές, φοιτητές, έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες 
Ζώνη Γ: 18€
Ζώνη Β: 28€
Ζώνη Α: 38€
Διακεκριμένη Ζώνη: 48€