Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έρευνες σε γκαράζ που βρίσκεται στην οδό Κύπρου, στον Άλιμο,  μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα, πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα με πηγές να μιλάνε για σύνδεση των δύο περιστατικών.

Στο σημείο έχει φθάσει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και των εργαστηρίων της Αστυνομίας. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο οπλισμός που εντοπίστηκε έχει σχέση με τη Ρούπα και τον Επαναστατικό Αγώνα. Τα αυτοκίνητα που εντοπίστηκαν στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας  δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί αν είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές ως κλεμμένα, αφού δεν φέρουν τις πραγματικές τους πινακίδες, αλλά πλαστές, που αντιστοιχούν σε άλλα αυτοκίνητα. Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Golf που βρέθηκε στον Άλιμο φέρει πινακίδες που αντιστοιχούν σε μοντέλο Ford KA, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai φέρει επίσης πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε αυτοκίνητο ίδιου τύπου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το Hyundai ανήκει στον Μαζιώτη και το είχε αγοράσει στο διάστημα που ήταν δραπέτης με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. 

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής αξιοποιούν το υλικό που βρέθηκε στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο, στα διαμερίσματα όπου διέμενε η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, καθώς εκεί βρέθηκαν σημειώσεις, αστυνομικές ταυτότητες, κλειδιά και τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε η 48χρονη.

Σύμφωνα με δήλωση αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής, στο protothema.gr, «οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ανοίγει ένας νέος κύκλος που έχει να κάνει όχι μόνο με γιάφκες αλλά και με πρόσωπα. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές».