Νεκρό σε εγκαταλελειμμένο σπίτι εντοπίστηκε το 6χρονο παιδί που είχε εξαφανιστεί από στην Κομοτηνή και για τον εντοπισμό του οποίου είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. Η εξαφάνιση του Μεχμεταλή Σεζάλ, είχε δηλωθεί στις αρχές το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου, από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Σημειώνεται ότι το 6χρονο παιδί ήταν κωφό… Την ίδια ώρα οι Αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός 15χρονου ως ύποπτος για τη φρικιαστική δολοφονία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος του μικρού προήλθε από ασφυξία.

Oι αρχές προχώρησαν στη προσαγωγή ενός 15χρονου ως υπόπτου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο παρελθόν ο 15χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

Το πτώμα το μικρού αγοριού, που ήταν κωφό, εντοπίστηκε πίσω από μια πολυκατοικία, κοντά στο σπίτι του. Eιδικότερα, βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά….

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης».