Είναι ένας από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες και ενορχηστρωτές της Ελλάδας… Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του αφού η υπογραφή του συνεπάγεται πάντα την επιτυχία.

Ο λόγος για τον Αντώνη Γούναρη, που μπορεί για τους γνώστες της μουσικής πραγματικότητας της χώρας, να είναι στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους συνθέτες, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός για το κοινό, μέσω της μικρής οθόνης, μετά την συμμετοχή του στο Fame Story, ως καθηγητής στο reality του ΑΝΤ1.

Οι γνώσεις και ο χαρακτήρας του ήταν καταλυτικά για την πορεία των παιδιών αφού, όπως έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι, η καθοδήγηση του κύριου Γούναρη υπήρξε πολύτιμη για την πορεία τους εντός και εκτός παιχνιδιού.

Η επιτυχημένη αυτή συμμετοχή του, έκανε αρκετούς ιθύνοντες καναλιών να τον σκεφτούν εκ νέου για κάποιο τάλεντ σόου, ωστόσο ο ίδιος δεν δέχτηκε πρόταση που του έγινε αφού δεν τον ικανοποίησε.

Ο Αντώνης Γούναρης όμως παρακολουθεί όσο προλαβαίνει, τα προγράμματα μουσικής που κατά καιρούς βγαίνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες και όπως λέει στο parapolitika.gr θεωρεί ότι έχουν κάποιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι πολύ δύσκολα όλα αυτά τα παιδιά να απορροφηθούν.

«Αυτό που με προβληματίζει βλέποντας τα σόου ταλέντων που βγαίνουν στην τηλεόραση είναι το πόσοι πολλοί είναι οι διαγωνιζόμενοι. Με τέτοια μεγέθη ακόμα και οι καλοί χάνονται, αφού δεν μπορούν να απορροφηθούν. Αλλά με στενοχωρούν και τα… μεγάλα λόγια! Οι κριτές μπορούν να αποφασίσουν αν αυτό που βλέπουν τους αρέσει ή όχι, αλλά δυστυχώς δεν έχουν την γνώση και την κατάρτιση ώστε να αποφασίσουν αν αυτό που ακούν είναι τεχνικά σωστό. Ποιος θα κρίνει τα νέα αυτά παιδιά; Με τι κριτήριο θα τα απορρίψουν;» λέει ο γνωστός συνθέτης.

Φέτος στην κριτική επιτροπή ενός από τα μουσικά σόου είναι και ο πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Γούναρη, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος. Για τη συμμετοχή του τραγουδιστή ο μουσικοσυνθέτης υποστηρίζει ότι «ο Αντώνης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Μπορεί να το κάνει γιατί έχει χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του. Μπορεί να διακρίνει φωνές και να τις αναδείξει. Είναι και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό, γεγονός που επιβεβαιώνεται και σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιούμε στην συμπρωτεύουσα αυτή την χρονική περίοδο»

Και συνεχίζει «και τα υπόλοιπα παιδιά στις επιτροπές είναι καλά και αγαπητοί στο κοινό, όμως δεν είμαι σίγουρος αν ο Πάνος Μουζουράκης ή ο Κωστής Μαραβέγιας για παράδειγμα, έχουν αυτό που χρειάζεται για να κρίνουν τεχνικά τους διαγωνιζόμενους».

Τι άλλο κάνει όμως σήμερα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης;

Ο Αντώνης Γούναρης δεν σταμάτησε στιγμή να δημιουργεί και να παίζει κιθάρα. Η μουσική του αποτελεί κινητήριο δύναμη που τον βοηθά επί της ουσίας να δημιουργεί ωραία πράγματα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Αντώνης Γούναρης εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με δύο από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές, τον Αντώνη Ρέμο και το Χρήστο Δάντη και ξεσηκώνουν με τη μουσική τους ολόκληρη την συμπρωτεύουσα 

Πέρα όμς από αυτό, θέλοντας να στεγάσει όλη την αγάπη του για την μουσική, ο Αντώνης Γούναρης αποφάσισε να φτιάξει ένα μαγαζί , για την ακρίβεια ένα στέκι καλής μουσικής που ακούει στον αριθμό… «57»

Στα νότια προάστια στο Live Music Bar & Resto " 57" ο Αντώνης Γούναρης σε ένα ηδη γνωστό "στέκι" που συγκεντρώνει την προτίμηση όσων γνωρίζουν και εκτιμούν την μουσική του παιδεία όσο και τις υψηλές απαιτήσεις του, πραγματοποιεί μαζί με μια ξεχωριστή μουσική συντροφιά, ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για του φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού.

Το Live Music Bar & Resto " 57" είναι ο δικός του χώρος , μια πολύ καλή πρόταση για τους φίλους της αληθινής διασκέδασης, αλλά και των πλουσίων γεύσεων που προσφέρει η κουζίνα του.

Πέρα όμως από το μουσικό στέκι ο Αντώνης Γούναρης έχει βάλει την υπογραφή του και στη δισκογραφία.

Μια νέα εταιρία που έχει κάνει αίσθηση με τις παραγωγές και τα hit κομμάτια με πολλούς καλλιτέχνες, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, ένα νέο μουσικό label, την ευθύνη του οποίου θα έχει ο πολύπειρος μουσικός, μαέστρος και παραγωγός, Αντώνης Γούναρης.

Ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Μανώλης Λιδάκης ανήκει ήδη στην δισκογραφική οικογένεια της SPIN RECORDS και στο νέο label Blue Records! Και το τραγούδι του «Γιατί ρε χρόνε με πουλάς...» ήδη παίζεται και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Στόχος του Αντώνη Γούναρη, η… ποιότητα. «Θέλω να κάνουμε ποιοτικές δουλειές. Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά εγώ θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά ο συνθέτης.