Να περάσει στην Ελλάδα προερχόμενος από την Τουρκία προσπάθησε ένας 60χρονος Γερμανός που εμφανίστηκε ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο, αλλά ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί στα στοιχεία του απέδειξε ότι ήταν διεθνώς καταζητούμενος!

Σε βάρος του, οι αρχές της Ισπανίας είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διανομή ναρκωτικών κι έτσι ο 60χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος δρομολόγησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά σε εκτέλεση του διωκτικού εγγράφου.

Σε περιοχή της Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης ένας 41χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για απλή συνέργεια σε σωματεμπορία, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου συνέλαβαν σε περιοχή των Σερρών έναν 56χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.