Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά και την ομολογία του 32χρονου Αλβανού εκτελεστή του.

Την ώρα ωστόσο που η συγκεκριμένη υπόθεση οδεύει προς την εξιχνίασή της, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται ήδη στα ίχνη και του δεύτερου δολοφόνου του δικηγόρου, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει καταφύγει στην Αλβανία ή σε κάποια άλλη χώρα του εξωτερικού, η ΕΛΑΣ μετά από την έφοδο στο διαμέρισμα της Καλλιθέας βρίσκεται μπροστά σε νέα δεδομένα και αποκαλύψεις.

Τα εντυπωσιακά ευρήματα στο διαμέρισμα της Καλλιθέας οδηγούν τις αστυνομικές Αρχές σε νέα δεδομένα και σενάρια για τη δράση των δύο Αλβανών, που σχετίζονται με την αλβανική μαφία. Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα της Καλλιθέας βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, σφαίρες, γεμιστήρες, χειροβομβίδα, ηλεκτρονικός πυροκροτητής, περούκα, ενδυμασία αστυνομικού, ακόμη και ναρκωτικές ουσίες.

Οι Αρχές προβληματίζονται για το τι ετοίμαζαν οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμη και να σχεδίαζαν… απόδραση των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου από τις φυλακές, καθώς αυτό το χρονικό διάστημα θα δικαστούν για την υπόθεση του πυροβολισμού σε άλλο δικηγόρο.  

 Τα ευρήματα στην Καλλιθέα: