Τα πλεονεκτήματα ενός υπερταχύτατου Διαδικτύου είναι από τα απολύτως προφανή, όπως το upload φωτογραφιών και βίντεο σε χρόνο ρεκόρ ή η αποστολή πολύ μεγάλων αρχείων, μέχρι εκείνα που δεν είναι ορατά σε πρώτη ανάγνωση. Με την πολύ μεγάλη ταχύτητα που προσφέρει η οπτική ίνα, δίνοντας όλη τη δύναμη στον χρήστη, οι δυνατότητες του Διαδικτύου γίνονται απεριόριστες. Από εφαρμογές ηλεκτρονικής υγείας σε κάθε πολίτη όπου και αν βρίσκεται, μέχρι δημόσιες ψηφιακές υπηρεσίες προσωποποιημένες για τον κάθε πολίτη, ο κόσμος του διαδικτύου στην εποχή της οπτικής ίνας είναι τεράστιος και με συναρπαστικές δυνατότητες.

Σε αυτό τον κόσμο επιθυμεί να βάλει η WIND την καθημερινή εμπειρία του απλού πολίτη, αλλά και τις παραγωγικές δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων. Με τη νέα γενιά υπηρεσιών WIND Fiber, που στηρίζεται στην οπτική ίνα, το download & το upload δεδομένων γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering παρελθόν.

Η WIND είναι ο πρώτος πάροχος που εγκαινιάζει τις υπηρεσίες οπτικών ινών προς τον τελικό χρήστη στην Ελλάδα, λανσάροντας στην αγορά «πακέτα» προσιτά σε όλους τους καταναλωτές, οικιακούς  και επαγγελματίες. Οι δυνατότητες της αρχιτεκτονικής των οπτικών ινών που επέλεξε η εταιρεία, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογίες πρόσβασης, προσφέρουν εκτός από υπερυψηλές ταχύτητες 100 και 200 Mbps, σταθερότητα και τεράστια χωρητικότητα που υποστηρίζει όλα τα είδη video streaming. Ήδη οι υπηρεσίες WIND Fiber είναι διαθέσιμες στο 20% των γραμμών της χώρας, ενώ και το «WIND Fiber Home» ένα υπερσύγχρονο loft στο κέντρο της Αθήνας υποδέχεται μέσω Airbnb δωρεάν όλους όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις ταχύτητες της νέας εποχής.