Το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, αναμένεται να δώσει τις τελικές απαντήσεις για τον θάνατο της 44χρονης.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας που έχει γίνει στην Ασφάλεια Αγρινίου έχει ήδη δώσει κάποια στοιχεία τα οποία ο πραγματογνώμονας κ. Δεδές έχει καταθέσει στις Αρχές, αλλά ειδικός γενετιστής θα οριστεί από τον ιδιωτικό ερευνητή κ. Σπύρου για να προχωρήσει την έρευνα.

Ο ερευνητής που έχει ορίσει η οικογένεια είναι πεπεισμένος ότι αν κάποιος είχε πρόθεση να βλάψει τη 44χρονη θα έχει αφήσει ίχνη μέσα στο αυτοκίνητο. Ο γενετιστής που θα οριστεί θα αναλάβει να κάνει «φύλλο και φτερό» το όχημα για να εντοπίσει ίχνη που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ταουξής αποκαλύπτει ότι μέσα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης αλλά και στον χώρο έξω από αυτό υπήρχαν αντικείμενα που άνηκαν στην άτυχη γυναίκα. «Σκηνικό μάχης» χαρακτηρίζει ο ίδιος αυτό που αντίκρισε μέσα στο αυτοκίνητο και όπως αναφέρει υπήρχαν διάφορα πεταμένα αντικείμενα σε διάφορα σημεία του οχήματος, γεγονός που μαρτυρά ένταση και ίσως αντίσταση από τη γυναίκα.