Πονηρούς σκοπούς είχε στο μυαλό του ένας ηλικιωμένος σε χωριό του Αγρινίου, όταν είδε μια 56χρονη γνωστή του να περπατάει στον δρόμο και προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του, πράγμα που εκείνη δέχτηκε.

Όμως, στην διαδρομή ο 70χρονος οδηγός της επιτέθηκε κάνοντας ασελγείς χειρονομίες και άσεμνες προτάσεις, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τρομοκρατηθεί και να βγει όπως-όπως από το αυτοκίνητο, με τον ηλικιωμένο να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα.

Η 56χρονη πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια Αγρινίου και υπέβαλε μήνυση εναντίον του συγχωριανού της, ο οποίος εντοπίστηκε το επόμενο πρωί και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν αρχικά σε βάρος του «θερμόαιμου» ηλικιωμένου δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όμως ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο τον οδήγησαν είχε άλλη γνώμη. Έτσι, του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή! Τελικά, μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη του.