Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθη στο Ηράκλειο 44χρονος αλλοδαπός, καθώς σε περιοχή του δήμου Αχαρνών-Αστερουσιών, οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση εντόπισαν 14 δενδρύλλια κάνναβης.

Πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση των αρχών, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην έρευνα σε αγροτική περιοχή του δήμου, σε διαμορφωμένο χώρο με πυκνή βλάστηση, όπου ο 44χρονος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια τα οποία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, έχοντας φτάσει σε ύψος μέχρι και 3,5 μέτρων. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επιπλέον, πλήθος πειστηρίων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, οπότε και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ μια υπόθεση κλοπής στο Ηράκλειο, που ως αποτέλεσμα είχε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, δύο άνδρών και μιας γυναίκας, οι οποίοι αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 20.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 76 και 63 ετών, μαζί με τη γυναίκα ηλικίας 51 ετών, στις 08.05.2018 το βράδυ αφαίρεσαν από το σπίτι 66χρονης μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε χρήματα κοσμήματα και τριάντα χρυσές λίρες συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. Η έρευνα αλλά και η αξιοποίηση στοιχείων, οδήγησαν στην ταυτότητα των δραστών.