Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Ανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. 

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 19 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.