Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, αναμένεται την Τετάρτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια από 17 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34 βαθμούς, στα δυτικά και νότια από 20 έως 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 20 έως 30 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας βορειοδυτικοί με εντάσεις που τοπικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.

Καλός καιρός στην Αττική με βόρειους ανέμους 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Καλός καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.