Ως «ύποπτος» τέλεσης αξιόποινων πράξεων κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων διαφθοράς ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ως ο πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του Αρη Φλώρου.

Ο γιατρός κατέθεσε επί 2,5 ώρες και αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο λίγο μετά τις 8 το βράδυ με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία 2 αστυνομικών με πολιτικά."Ηθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες", αιτιολόγησε ο δικηγόρος του.Ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως ενώπιον των εισαγγελέων αιτιολόγησε ο δικηγόρος του.

Κι αυτό καθώς όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ, ο γιατρός αναγνώρισε τον εαυτό του στις καταγγελίες του διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.

Ο κ.Ζακυνθινός φέρεται να είναι ο πρώτος μαρτυρας που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει , αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης. Ο κ.Ζακυνθινός φέρεται να παρέδωσε στους εισαγγελείς ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ' εκείνον είναι υποπτες.

 
Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ, ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».