Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον Ζακ Κωστόπουλο αφού ο ανακριτής καλεί τη Δευτέρα τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι δικαστικές αρχές προχωρούν την έρευνα και ταυτοποιούν τους αστυνομικούς που στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο εμφανίζονται να περνούν χειροπέδες στον ημιθανή Ζακ.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα μετά  την αποκάλυψη και το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Ζακ, Σωκράτη Τσαντίρη σχετικά με την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Και ο Σ. Τσαντίρης καταλήγει στο ότι «ο θάνατος του Ζαχαρία Κωστόπουλου επήλθε συνεπεία ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου, απότοκος πολλαπλών τραυματισμών σώματος - κυρίως κεφαλής».

Θυμίζουμε ότι και στο ιατροδικαστικό πόρισμα των Καλογριά-Μαριανού είχε καταγραφεί η ύπαρξη δεκάδων χτυπημάτων, με τα περισσότερα να είναι στο κεφάλι του 33χρονου. Στα πορίσματα αυτά καταγράφεται ότι στο σώμα και το κεφάλι του 33χρονου οι ιατροδικαστές μέτρησαν 22 κακώσεις και θλαστικά τραύματα, τα 14 από αυτά -και τα ισχυρότερα- στο κεφάλι.