Διάλογο με κατοίκους και φορείς της Α' Δημοτικής Κοινότητας, πραγματοποίησε χθες, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, στη κατάμεστη αίθουσα του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος στην Μαρίνα Ζέας.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  της Δημοτικής Αρχής για έναν εποικοδομητικό διάλογο. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην εισήγησή του μίλησε για το  σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής τα τέσσερα τελευταία χρόνια και κυρίως για τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα.   Στη συνέχεια,  ο κ. Μώραλης απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους δημότες, κυρίως για θέματα καθημερινότητας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μώραλης, αναφέρθηκε στην ανάπλαση της πλατείας Πηγάδας και στη δημιουργία μιας νέας παιδικής χαράς, στην ανάπλαση του πεζόδρομου της Ιάσωνος και σε παρεμβάσεις που  έχουν γίνει και γίνονται ανά διαστήματα στην παραλία της Φρεαττύδας, σημειώνοντας ότι  δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο peiraiasnews.gr