Με την κατάθεση του Άρη Φλώρου συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ενώπιον του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι τον Ιούνιο του 2017 ενώ βρισκόταν στο γραφείο του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, υπαρχιφύλακας του μετέφερε ότι ο κατηγορούμενος Κλοντιάν Λεκοτσάι τηλεφώνησε και είπε ότι θα κάνει κακό στην οικογένεια του, αν δεν του δώσει 5 εκ ευρώ. Ο Αρ.Φλώρος ανέφερε επίσης ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ στις φυλακές του τρεις Αλβανούς κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Ωστόσο, αναφέρθηκε σε συνάντηση η οποία του μεταφέρθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η συνάντηση ήταν μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και δύο συναδέλφων του.

Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος εκεί οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι του ζητούν 2 εκ ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί.

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων φέρεται να είπε : «Εμείς ελέγχουμε τους Αλβανούς στις φυλακές, δώσε τα λεφτά και θα φροντίσουμε να αλλάξουμε τις καταθέσεις τους».

Όπως κατέθεσε ο Αρ. Φλώρος ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος του είπε να μην δώσει ούτε ένα ευρώ γιατί δεν ήταν ένοχος και δεν είχε λόγο να ανησυχεί αλλά να ειδοποιήσει την οικογένεια του για τις απειλές.

Η δίκη συνεχίζεται.