Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 28ης τακτικής ανακρίτριας ο φωτογράφος, φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας το οποίο εξαρθρώθηκε από τις αρμόδιες αρχές. «Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ακόμη ότι το αδίκημα που τέλεσε ήταν η μαστροπεία, σε βαθμό πλημμελήματος, από τη στιγμή πουβοηθούσε τις κοπέλες μέσω του site για να εκδίδονται

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι ενώ οι υπόλοιποι δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές. Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των κατηγορουμένων.

ΚΑΡΤΑ: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ

Κατηγορούμενος1. Ελα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος 2: Οχι, οχι

Κατηγορούμενος1: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ' εσένα ε;

Κατηγορούμενος 2: Ναι.

Κατηγορούμενος 1: Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανά καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. Εχει στις 19.00 ραντεβού.

Σε μία άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου αναφέρεται:

Κοπελα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Εγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Εγινε, έγινε. Ελα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Αννα.

Μεταξύ των γυναικών που εκδίδονταν ήταν και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία όμως, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη.

«Η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι «ξεγέλασε» τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018. Είπε ψέματα. Η φωτογράφισή της έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δε θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αντώνης Παπαδόγιαννης.