Με την επεξεργασία του υλικού που έχει, η αστυνομία μπορεί να βρει την ταυτότητα του άνδρα με το κίτρινο μπλουζάκι, που φαίνεται σε βίντεο από το πρωί του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Τη δήλωση αυτή έκανε η εκ των δικηγόρων της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, από την επεξεργασία του βιντεοληπτικού υλικού «προκύπτει εμφατικά που υπάρχει ένα πρόσωπο που προφανώς παίζει ένα ρόλο σε όλα τα σκηνικά που εκτυλίσσονται. Είναι προφανές ότι γνωρίζει πολύ καλά τι έχει διαμειφθεί και είναι προφανές ότι παίζει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του περιστατικού».

Μάλιστα σημείωσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο« βρίσκεται και ανάμεσα στις τάξεις των αστυνομικών, ενώ κρατάει κάποιο όργανο που προσομοιάζει στα γκλομπ της αστυνομίας.»

«Αυτός ο άνθρωπος αναζητείται από την πρώτη στιγμή. Δεν κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί παρόλο που το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά σε όλες τις σκηνές. Πρέπει να καλυφθεί το κενό καθώς έχει πολύ μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε το σύνολο των περιστατικών που εκτυλίχθηκαν» τόνισε.