Συστατικά
Για τη μαρμελάδα

50 γρ. νερό
200 γρ. βύσσινο κ.τ.ψ.
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
1 στικ κανέλας
Για το τσουρέκι

2 αυγά μέτρια
80 γρ. γάλα
¼ κ.γ. κανέλα, σκόνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
4 μεγάλα κομμάτια τσουρέκι
1 κ.σ. βούτυρο
50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
50 γρ. σοκολάτα λευκή

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το νερό, το βύσσινο, τη ζάχαρη και το στικ κανέλας. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και να έχει την μορφή μαρμελάδας.
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια, τη σκόνη κανέλας και τα χτυπάμε με ένα σύρμα.
Μουλιάζουμε τις φέτες τσουρέκι στο μείγμα με το αυγό.
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε το βούτυρο.
Ψήνουμε τις φέτες τσουρέκι για 3 λεπτά από κάθε μεριά.
Σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, σε ξεχωριστά μπολ, λιώνουμε τις σοκολάτες μας.
Σερβίρουμε γεμίζοντας 2 φέτες με μαρμελάδα κάνοντας ένα ‘’σάντουιτς’’ και παπαλίζουμε με ένα κουτάλι τις σοκολάτες.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.gr