Υλικά:

2 φέτες μπέικον, 8 αυγά, 2 κούπες φρέσκο σπανάκι, ¾ κούπας κότατζ τυρί, 1 κούπα τυρί τριμμένο, αλάτι-πιπέρι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 κούπα μανιτάρια, 1 κούπα γάλα

Εκτέλεση:
Βράστε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα τηγάνι βάλτε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά με το γάλα. Προσθέστε τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ρίξτε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό ταψάκι. Ρίξτε από πάνω τα αυγά. Βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Αφήστε μέχρι να ψηθεί το αυγό περίπου για 20 λεπτά