Υλικά
Άνθος αραβοσίτου 2 φακελάκια σοκολάτα Γιώτης (όχι της στιγμής)
Γάλα 1 λίτρο
Κακάο 6 - 8 κουταλιές σούπας
Ζάχαρη 2 ποτήρια
Νερό 1 ποτήρι
Βανίλια 1 (αν θέλουμε)

Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , την ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και το άνθος αραβοσίτου , το λιώνουμε καλά και το συμπληρώνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει . Γεμίζουμε μπολάκια με το μείγμα που φτιάξαμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Τέλος τα βάζουμε στο ψυγείο. (Αν θέλουμε τα γαρνίρουμε με φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ή ινδική καρύδα τριμμένη)