Πλένετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, μόνο το άσπρο μέρος. Ανακατεύετε τα σπαγγέτι με τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τα αβγά ελαφρά χτυπημένα. Αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το μισό βούτυρο και το μισό λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Χωρίζετε το μίγμα σε οκτώ ίσα μέρη και τηγανίζετε τα μισά, φροντίζοντας να τους δώσετε στρογγυλό σχήμα τηγανίτας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές (περίπου 3 λεπτά από την κάθε πλευρά).
Βγάζετε τις τηγανίτες, τις αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί και συνεχίζετε με τις υπόλοιπες.
Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.