Ταρτάκια βρόμης με στέβια
Eύκολα και υγιεινά!
Τα υλικά:
Για τα ταρτάκια
Για τα ταρτάκια
- 50 γρ. νιφάδες βρόμης, περασμένες στο μούλτι
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
- 10 γρ. στέβια
- 20 γρ. ηλιέλαιο
- 40 γρ. νερό
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 3 κ.σ. κακάο
- 3 κ.σ. στέβια
- 100 γρ. νερό
- 1 κ.σ. κονιάκ
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 20 γρ. ινδοκάρυδο
- 150 γρ. σμέουρα (raspberries)
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C στον αέρα.
- Βουτυρώνουμε 5 θήκες από την ειδική φόρμα για cupcakes.
- Βάζουμε όλα τα υλικά της βάσης σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα σιλικόνης και μοιράζουμε τη ζύμη στις θήκες.
- Πιέζουμε με τα δάχτυλα ώστε να πάει το μείγμα ομοιόμορφα στα τοιχώματα δημιουργώντας μια φωλιά.
- Ψήνουμε για 25 λεπτά.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε τις βάσεις να κρυώσουν καλά για 20 λεπτά.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Γεμίζουμε με τη γέμιση τα ταρτάκια και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
- Βάζουμε τα ταρτάκια για 1 με 2 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η γέμιση.
- Διακοσμούμε με raspberries και ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.