b_lto_spain_p082_3
Γεύσεις

Ριζότο με θαλασσινά

Από τα πιο αγαπημένα πιάτα

Υλικά


1 χταποδάκι, βρασμένο και κομμένο σε ροδέλες
4 καλαμάρια
4 μικρές σουπιές
1 φλιτζ. κίτρινο ρύζι για πιλάφι
3 μέτριες ντομάτες
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
άνηθο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
2 κολοκυθάκια τριμμένα

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε όλα τα θαλασσινά μας και τα βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι και ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε για λίγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε στη συνέχεια τις ντομάτες, το μαϊντανό, τον άνηθο, τα κολοκυθάκια, το ρύζι και δύο ποτήρια ζεστό νερό. Σκεπάζουμε το σκεύος μας και μαγειρεύουμε περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα