Υλικά

1 κιλό ψιλοκομμένο σπανάκι
2 ψιλοκομμένα πράσα
6 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
1 ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος
3 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση


Ψιλοκόβετε το σπανάκι, τα πράσα, τα σκόρδα και τον άνηθο. Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, βάζετε δυνατή φωτιά και σωτάρετε τα σκόρδα, μετά το σπανάκι, τον άνηθο, το πιπέρι και τα αφήνετε να μαγειρευτούν, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ούτως ώστε να μην σας κολλήσουν τα χορταρικά. Στο μείγμα με το σπανάκι προσθέτετε το καλαμποκάλευρο και ζυμώνετε ώστε να γίνει μια ζύμη σφιχτή. Στο τέλος πλάθετε τα σπανακοκεφτεδάκια και τα ψήνετε σε προσθερμασμένο φούρνο στους 200ο, βάζοντας προηγουμένως στο ταψί μια λαδόκολλα.