Εύκολη συνταγή για σοκολατάκια
Ένα γλυκό σνακ χωρίς τύψεις
Υλικά
Για μια μερίδα:Ξηροί καρποί ανάλατοι, 1/4 του φλιτζανιού για κάθε μερίδα ή αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, σύκα, δαμάσκηνα).
30 γραμμάρια σοκολάτα, μαύρη κατά προτίμηση.
Εκτέλεση
Λιώστε την σε μπεν μαρί ή σε γυάλινο μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ρίξτε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατέψτε.
Βάλτε σε μια λαδόκολλα μπουκίτσες με ένα κουτάλι και αφήστε τα να παγώσουν ή βάλτε τα στο ψυγείο για αρκετή ώρα.