Υλικά

1/2 κούπα τρίμματα ψωμιού
1/3 της κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
¼ της κούπας γάλα
1 μεγάλο αυγό, ελαφρά χτυπημένο
1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι σάλτσα γούστερ
1 κιλό κιμάς
¼ κούπα λάδι κανόλα
1 μπουκάλι σάλτσα τσίλι
1 βαζάκι ζελέ σταφυλιού

Εκτέλεση


Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ψωμί, το κρεμμύδι, το γάλα, το αυγό, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και τη σάλτσα γούστερ. Σχηματίστε μικρά κεφτεδάκια και τηγανίστε τα σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Αφήστε τα κεφτεδάκια σε χαρτί και στο ίδιο τηγάνι ανακατέψτε τη σάλτσα τσίλι και το ζελέ σταφυλιού. Μαγειρέψτε τα μέχρι το ζελέ να λιώσει και ανακατέψτε με αυτό τα κεφτεδάκια.