Υλικά

3 μπανάνες
1 κ.σ. μαργαρίνη
Χυμό από ½ λεμόνι
Φλούδα από 2 λεμόνια
1 κ.γ. κόλιανδρο
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλλα
μπισκότα τύπου digestive ή πτι-μπερ

Εκτέλεση


Ξεφλουδίζουμε τη μπανάνα και τη κόβουμε σε χοντρές ροδέλες. Ανακατεύουμε τις ροδέλες με τη μαργαρίνη με βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα και τον κόλιανδρο. Βάζουμε το μίγμα στο μίξερ και ψήνουμε για 10’.

Διαφορετικά μπορούν να γίνουν σε καλά ζεσταμένο τηγάνι. Στο τέλος του ψησίματος προσθέτουμε τις φλούδες λεμονιού. Θρυματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ.

Σερβίρουμε τα καραμελωμένα φρούτα μας ζεστά και πασπαλίζουμε με τρίμμα μπισκότου. Επίσης μπορούμε να τα σερβίρουμε πάνω σε γιαούρτι.