Τι χρειαζόμαστε:

1 1/2 ποτήρι νερού αλεύρι για όλα
3/4 ποτήρι ζάχαρη
1/4 ποτήρι κακάο
1 1/2 κουταλακι μπέικιν
λιγο αλάτι
1/2 ποτήρι γάλα
2 κουταλιές σούπας μαργαρίνη λιωμένη
1 βανίλια
1 ποτηρι ζαχαρη ανακατεμμένη με 1/4 ποτηριού κακάο
1 1/3 ποτήρι βραστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Βάζουμε σε ένα μπόλ τη ζάχαρη, τη βανίλια, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι και το αλεύρι και το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
2) Προσθέτουμε και τη μαργαρίνη με το γάλα και ανακατεύουμε με το κουτάλι.
3) Το μείγμα θα είναι πολύ σφιχτό, μη σας προβληματίσει.
4) Το απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι νούμερο 24-25 με τη βοήθεια του κουταλιού.
5) Βάζουμε από πάνω τη ζάχαρη που έχουμε ανακατέψει με το κακάο και πάνω από αυτό το βραστό νερό.
6) Παρόλο που φαίνεται άσχημο και νερουλό με το νερό που επιπλέει στο ψήσιμο απορροφάται και γίνεται ζουμερό. Μην το φοβηθείτε!
7) Ψήνουμε στους 180 στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.