Συστατικά

3 κρόκοι αυγών
2 ασπράδια αυγών
1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
2 στραγγισμένες και κομμένες ροδέλες κομπόστα ανανά
1 κουταλιά λικέρ πορτοκαλιού
2 μπανάνες κομμένες σε φέτες
φρέσκο ξύσμα πορτοκαλιού από 1/2 πορτοκάλι
1 κουταλιά χυμός πορτοκαλιού
2 κουταλιές βούτυρο

Οδηγίες

Χτυπάμε σε ένα μπολ τους κρόκους, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ. Επίσης, σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια, ώσπου να πήξουν ελαφρώς.

Ενώνουμε το περιεχόμενο των δύο μπολ, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών.

Όταν η ομελέτα κάνει κρούστα από κάτω, σκορπίζουμε πάνω της τα φρούτα.

Βάζουμε για μερικά δευτερόλεπτα την ομελέτα στο ζεστό γκριλ του φούρνου, ώστε να πάρει χρώμα από πάνω και να φουσκώσει, πασπαλίζουμε τη γλυκιά ομελέτα σουφλέ με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε αμέσως.