Υλικά


370 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
180 γρ. βούτυρο σε αλουμινόφυλλο
90 άχνη
1 αυγό
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
5 γρ. ανθός αλατιού
5 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση


1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C στον αέρα.
2. Καλύπτουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
3. Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή ζύμη (ή σε μίξερ).
4. Τοποθετούμε τη ζύμη για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.
5. Πλάθουμε σε μπισκότα ομοιόμορφου μεγέθους, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ανθό αλατιού.
6. Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν επάνω στο ταψί