Υλικά
Για το σιρόπι 

Ζάχαρη 1 κιλό
Νερό 5 ποτήρια
Λεμόνι 2 κουταλιές σούπας

Για την κρέμα

Γάλα 4 ποτήρια
Ζάχαρη 2 ποτήρια
Νερό 1 ποτήρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 12 κουταλιές σούπας
Κορν φλαουρ 4 κουταλιές σούπας
Βούτυρο 250 γρ.
Αυγά 3
Βανίλια 1
Αλάτι λίγο

Για την γαρνιτούρα

Σαντυγί  500 γρ.
Ινδική καρύδα 1 πακέτο
Για την βάση
Φρυγανιά 3 πακέτα

Οδηγίες

Σε ένα τετράγωνο ταψί 40×30 στρώνουμε 2 στρώσεις φρυγανιές. Βράζουμε το σιρόπι για 20 λεπτά και το περιχύνουμε.

Κρέμα

Στην κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το νερό & τη ζάχαρη και όταν θα είναι χλιαρό θα προσθέσουμε το αλεύρι, το corn flour και θα τα λιώσουμε καλά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει κρέμα ελαφρώς πηχτή (σε χαμηλή φωτιά).

Όταν πήξει βάζουμε σε κομματάκια το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε τη βανίλια και λίγο αλάτι. Τέλος, όταν κρυώσει λίγο βάζουμε 1-1 τα αυγά, τα ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε την κρέμα στο ταψί πάνω από τις σιροπιαστές φρυγανιές.

Όταν κρυώσει, το βάζουμε στο ψυγείο. 4 με 5 ώρες μετά χυπάμε την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει και καλύπτουμε την επιφάνεια, ενώ από πάνω πασπαλίζουμε με την ινδική καρύδα σε όλη την επιφάνεια.

Σερβίρεται την επόμενη ημέρα για να είναι αρκετά κρύο.