Υλικά

1 1/2 φλ.τσ. βρώμη
1 1/2 φλ.τσ. αλεύρι ολικής
2 κ.γ. μπέικιν
1 φλ.τσ. ζάχαρη καστανή
1/2 φλ.τσ. βούτυρο
1 αυγό
2 βανίλιες
2 κ.σ. ταχίνι
1 κ.σ. κακάο
1 κ.γλ. τζιντζερ (προαιρετικά)
2 μπανάνες (κομμένες σε κομματάκια)


Οδηγίες

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν, τις βανίλιες, το κακάο και το αλάτι.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Μόλις αφρατέψει το μείγμα προσθέτουμε το αυγό.

Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι και το ταχίνι στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν.

Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τις μπανάνες, τη βρώμη και το τζίντζερ και ανακατεύουμε να ενωθούν.

Στρώνουμε λαδόκολλά σε μία λαμαρίνα και απλώνουμε τα μπισκότα με ένα μεγάλο κουτάλι ή την κουτάλα του παγωτού με μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 12'-15' λεπτά.