Υλικά

Κολοκυθάκια μέτρια

Αλατοπίπερο

Ρίγανη

Σιμιγδάλι ή αλεύρι

Λάδι

Εκτέλεση

Πλένουμε, σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια, λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανιτές.

Τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το αλεύρι, προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά.

Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ - μπαστουνάκια μας, τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν γυρίζοντας τα 2-3 φορές να ροδίσουν.