Υλικά

1 μπαγκέτα γαλλική
500 γρ. χοιρινή μπριζόλα λαιμού κομμένη σε λεπτές φέτες πάχους 1,5 εκ.
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 καρότο καθαρισμένο και τριμμένο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη
ρόκα καθαρισμένη για το σερβίρισμα
μαγιονέζα για το σερβίρισμα


Εκτέλεση

Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το χοιρινό κρέας και σοτάρουμε. Ανεβάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και το σοτάρουμε ανακατεύοντας, να αλλάξει χρώμα το κρέας και να ψηθεί καλά. Αποσύρουμε από την φωτιά.

Κόβουμε σχεδόν μέχρι τη μέση τα φραντζολάκια. Αν θέλουμε, μπορούμε να τα περάσουμε για 2 λεπτά από το τηγάνι, να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Στη βάση του σάντουιτς τοποθετούμε τα φύλλα ρόκας. Συνεχίζουμε με τη μπριζόλα, τη μαγιονέζα και το τριμμένο καρότο. Κλείνουμε το σάντουιτς και σερβίρουμε.