Γευστικό ψαρονέφρι στο τηγάνι
h7rziflvkugyalk3c37o
Γεύσεις

Γευστικό ψαρονέφρι στο τηγάνι

Ένα υπέροχο γεύμα για εσάς και την οικογένειά σας

Υλικά

1 κιλό ψαρονέφρι
1 κουταλιά ρίγανη
1 φλιτζανάκι κρασί λευκό
4 γεμάτες κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο + 1 κουταλιά βούτυρο
αλάτι-πιπέρι
(προαιρετικά 2-3 σταγόνες λεμόνι. Καλό είναι να δοκιμάσετε το φαγητό πριν το βάλετε ή μία κουταλιά worcester sauce)

Εκτέλεση

Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να μας κόψει το ψαρονέφρι σε στρογγυλά φιλετάκια.

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μέσα στο οποίο έχουμε βάλει το ελαιόλαδο και το βούτυρο.

Τα γυρίζουμε από όλες τις πλευρές για 4-5 λεπτά, να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν. Τα πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Χτυπάμε το κρασί με τις 4 κουταλιές μουστάρδα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τα φιλετάκια.

Προσθέτουμε ελάχιστο νεράκι, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν τα φιλετάκια. Τέλος, προσθέτουμε, εφόσον θέλουμε, δύο τρεις σταγόνες λεμόνι ή worcester sauce.

TAGS:

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα