Υλικά

1¼ φλιτζανιού αλεύρι Ζέας

1½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κονσέρβα κρέμα καρύδας

3 αβγά

5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη

1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Η διαδικασία

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα καρύδας με τη ζάχαρη. Μόλις ενωθεί καλά το μίγμα, αφαιρείτε από τη φωτιά, προσθέτετε την κουβερτούρα και χτυπάτε τα υλικά με το σύρμα.

Σε μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και τα ανακατεύετε καλά.

Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε τα αβγά με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε το μίγμα σοκολάτας και τέλος το αλεύρι και ανακατεύετε καλά.

Απλώνετε λίγο ελαιόλαδο σε μια φόρμα, ρίχνετε το μίγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 35 λεπτά.