Εύκολη συνταγή για παγωτό ξυλάκι με αβοκάντο
ddqpgrviqdwt6anrikwh
Γεύσεις

Εύκολη συνταγή για παγωτό ξυλάκι με αβοκάντο

Απολαυστικό και υγιεινό

Υλικά

Για τα popsicles

2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο ή 3 μεσαία
420 γρ. γάλα καρύδας, σε κονσέρβα
3 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγάυης

Για το γλάσο

200 γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
50 γρ. λάδι καρύδας
50 γρ. πεκάν, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε τη σάρκα από τα αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θέλουμε το μείγμα πιο γλυκό προσθέτουμε λίγο μέλι ακόμα.
Ρίχνουμε το μείγμα στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Για το γλάσο

Λιώνουμε σε μπεν μαρί, τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
Μόλις είναι έτοιμα τα popsicles, τα ξεφορμάρουμε, περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με τα πεκάν.

πηγή:akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα