Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς λόγω της έντονης ανασφάλειας που σου προκαλούν. Είναι ανάγκη να βρεις την αυτοπεποίθησή σου για να μην καθορίζεται από την οικονομική σου κατάσταση. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αύξηση ή μπόνους στην καριέρα σου, καθώς η προσπάθεια που έχεις καταθέσει είναι μεγάλη. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη σου δημιουργεί την διάθεση να περάσεις όμορφα με λίγους και καλούς ή το ταίρι σου.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ζήσεις στιγμές μοναδικές στιγμές πάθους και έρωτα, ένα ρομαντικό δείπνο θα είναι ιδανικό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που εντείνουν τον αισθησιασμό και σου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό που επιδιώκεις είναι να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, καθώς θέλεις να γίνεις το επίκεντρο κυρίως των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, του/ης συντρόφου και των συνεργατών σου. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες που με σκληρή δουλεία θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη απογειώνει το κέφι και την γοητεία σου με το φλερτ να είναι κυρίαρχο.

Σήμερα μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ερωτισμού μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, αφού η λάμψη και ο τρόπος που ερωτοτροπείς θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον προσώπων που θα το εκδηλώσουν άμεσα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως που ρίχνουν την ψυχολογία σου και δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με τα τρέχοντα ζητήματα με συγκέντρωση. Πρόσεχε γιατί τα λάθη είναι πιθανά, καθώς το μυαλό σου μονίμως τα ταξιδεύει. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει όποια εκκρεμεί ζητήματα σε απασχολούν δίνοντάς σου την ψυχική δύναμη να προχωρήσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη απαλύνει τις πληγές και δημιουργεί έντονα ρομαντικό κλίμα που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι στα ύψη, νιώσε το πάθος και τον συναισθηματισμό να ξεχειλίζει και απογείωσε το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος προκαλούν συναισθηματική θύελλα και δεν αποκλείεται να τις δεις με θετική ματιά.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς είναι αυτά που απογειώνουν τη σκέψη σου και σου δίνουν ιδέες για κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορείτε να θέσετε. Ομαδικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, αφού απολαμβάνεις να προσφέρεις σε κοινωνικές ομάδες και σε ενδιαφέροντα που αφορούν πολλούς. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δομήσεις στόχους που με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις μέσω νέων συνεργασιών. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη ομορφαίνει τη διάθεση και το κλίμα και η διασκέδαση με φίλους είναι πιθανή.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι και φιλικές σας παρέες που θα εκτοξεύσουν το κέφι και τη διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δίνουν άλλη διάσταση στον έρωτα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η καριέρα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς είναι πιθανό να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώσουν, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να προωθήσεις πιθανούς επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίας για την προσωπική σου ανέλιξη που μπορεί να επιτευχθεί με σκληρή δουλειά. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη δημιουργεί εξαιρετικό περιβάλλον για την αυτοπροβολή σου σε παρέες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο.

Σήμερα ευχάριστες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου σε παρέες από τον επαγγελματικό χώρο που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το κέφι βρίσκεται στα ύψη, καθώς η αισιοδοξία είναι διάχυτη και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα για χαλαρές στιγμές και όμορφες συζητήσεις. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερο μπορεί να σταθεροποιήσει ιδιαίτερα συναισθηματικά καταστάσεις ερωτικές, καθώς θέλεις να βάλεις γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά είτε με παρέες που μπορεί να βρεθείς είτε με το ταίρι σου.

Σήμερα υπέροχες στιγμές με το/η σύντροφό σου μπορείς να περάσεις, καθώς έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να απογειώσεις το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, αφού εντυπωσιάζεις με το κέφι, το χιούμορ και τον έντονο ερωτισμό που εκπέμπεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς, αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί η νευρικότητα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερο σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις αυτοπεποίθηση για να σταθεροποιήσεις πιθανά συναισθήματα θέτοντας θεμελιώδη βάση στην προσωπική σου ζωή. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό, προσοχή γιατί πιθανή καχυποψία και ζήλια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα μετουσίωσε την έντονη ενέργεια σε πάθος και αισθησιασμό και είναι βέβαιο ότι θα εκτοξευτεί η προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν που θα σου κόψουν την ανάσα και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να επικρατήσει ισορροπία για να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις με τον φόβο της μοναξιάς να κυριαρχεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερο σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις επαγγελματικής φύσεως που θα λειτουργήσουν σταθεροποιητικά για πιθανές νέες συνεργασίες. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή πιθανές νέες γνωριμίες, καθώς ο ερωτισμός απογειώνεται και το φλερτ καθίσταται πρωταγωνιστής.

Σήμερα υπέροχα μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς στις ανάγκες του και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η καθημερινότητα είναι πολλή φορτωμένη, καθώς αναλαμβάνεις πιθανές αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να εντείνουν το άγχος, την γκρίνια και τη διάθεση να γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου. Απαραίτητο είναι να εκτονωθείς σε γυμναστική ή άθλημα γιατί είναι αυτό που θα σε ισορροπήσει. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερο σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις ή να υπάρχουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η εργατικότητά σου. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό κλίμα σε παρέες του εργασιακού σου περιβάλλοντος που μπορεί να βρεθείς.

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου, καθώς η διάθεση είναι θετική και θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, πρόσεξε μόνο μην κολλάς στις λεπτομέρειες γιατί θα ενοχλήσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το κέφι, η χαρά, η παιδικότητα πρωταγωνιστούν στην ημέρα, καθώς εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου με σκοπό να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου. Θέατρο ή κινηματογράφος μπαίνουν στο πρόγραμμά σου που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή θέτοντας γερές βάσεις στις σχέσεις σου. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη απογειώνει τον ερωτισμό, το πάθος και την έξαψη και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή με παρέες που μπορεί να βρεθείς ξεφαντώνοντας.

Σήμερα μοναδική είναι η ευκαιρία να εκδηλώσεις συναισθήματα που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές, καθώς η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και κινεί το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, αφού θέλεις να νιώσεις θαλπωρή, τρυφερότητα και ασφάλεια που μόνο το περιβάλλον αυτό μπορεί να σου δώσει. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη, προσοχή μόνο γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε βαραίνουν, έχεις όμως την ευκαιρία να τα λύσεις με την οικογένειά σου και να το ξεπεράσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη δημιουργεί άκρως ρομαντικό και τρυφερό κλίμα για εσένα και το ταίρι σου και στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο.

Σήμερα ο ρομαντισμός και τρυφερότητα είναι διάχυτα, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου εκφράζοντας συναισθήματα και ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να συναντηθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, καθώς η διάθεσή σου είναι να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Πιθανές είναι οι κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερο σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συμφωνίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία των στόχων σου, καθώς θα είναι σοβαρότατες και διαχρονικές. Το βράδυ η σύνοδός της με την Αφροδίτη απογειώνει το κέφι και τη διάθεση για διασκέδαση, το φλερτ καθίσταται σημαντικό και η βραδιά μπορεί να είναι μεγάλη.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ανανεώσεις ριζικά η διάθεση στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ, το κέφι και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Πηγή: e-zwdia.gr