Η 29χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ 51χρονος ηθοποιός της έβαλε χέρι ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ίδιος αποφάσισε να παραδοθεί την Πέμπτη στην αστυνομία με τις αρχές να του απαγγέλλουν κατηγορίες.

Ο Αφροαμερικανός ηθοποιός, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε αθώος στο δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε με τον δικαστή να τον αφήνει τελικά ελεύθερο.

Ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού υποστήριξε ότι υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο θα αθωώσει τον πελάτη του.

Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος έχει δει το βίντεο και γι' αυτό ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο ο πελάτης του να παραδοθεί στην αστυνομία εκφράζοντας, παράλληλα, την έκπληξη του για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Γκούτινγκ Τζούνιορ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η επίσκεψη σε μπαρ βάζει μπελάδες στον 51χρονο ηθοποιό καθώς το 2012 ένας μπάρμαν είχε καταθέσει ότι ο Γκούτινγκ Τζούνιορ ήταν προκλητικός με τους πελάτες και είχε, τότε, σπρώξει μια γυναίκα όταν του ζήτησε να φύγει από το κατάστημα. Τότε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του ηθοποιού αλλά ο μπάρμαν τελικά δεν ζήτησε να του ασκηθεί δίωξη.