Ο ρόλος της C.J. Parker στη σειρά Baywatch έχει σημαδέψει την Pamela Anderson, και δεν μπορεί να αποχωριστεί αυτόν το ρόλο που την έκανε γνωστή στο παγκόσμιο κοινό.

Οι περισσότεροι όταν ακούμε το όνομά της, αυτομάτως φέρνουμε στο νου την εικόνα της με το θρυλικό πλέον κόκκινο μαγιό να τρέχει στην παραλία.

Η 52χρονη σήμερα ηθοποιός δεν νιώθει καθόλου άβολα με την πραγματικότητα αυτή και μάλιστα δείχνει να αναγνωρίζει τη συμβολή του μαγιό στο χτίσιμο της εικόνας της.

Σε δηλώσεις της στους New York Times, η Pamela δήλωσε ότι πολύς κόσμος της φέρνει αντίστοιχα μαγιό για να υπογράψει πάνω τους.

Αποκάλυψε δε ότι το συγκεκριμένο μαγιό ακόμα της κάνει, το έχει στο συρτάρι της και πολύ συχνά γίνεται άτακτη κάνοντας εκπλήξεις στα ραντεβού της.

Η 52χρονη ηθοποιός, που έπαιξε την ναυαγοσώστρια του Baywatch με το όνομα CJ Parker από το 1989 έως το 2001, αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να της ταιριάζει ακόμα το μικροσκοπικό μαγιό της σειράς.

«Πηδώ στο ντους με το μαγιό και μετά εμφανίζομαι στο σπίτι, με το βρεγμένο μαγιό» δήλωσε στους New York Times .

Αντί όμως να κρατήσει το μαγιό του Baywatch στο συρτάρι της όπως κάνει η Άντερσον, η συμπρωταγωνίστρια της Carmen Electra έχει άλλη προσέγγιση στο ζήτημα αυτό.

«Έχω το μαγιό μου σε κάδρο και όταν οι άνθρωποι έρχονται στο σπίτι, πραγματικά ενθουσιάζονται», δήλωσε η Electra στους Times.