Νέο δισκογραφική δουλειά από τον Δημήτρη Κοντογιάννη που εκπροσωπεί εδώ και χρόνια το χώρο του κλασικού ρεμπέτικου από τα μέσα του '70 μέχρι σήμερα.

Αλλά παράλληλα συμμετείχε στο κίνημα του νεολαϊκού τραγουδιού ερμηνεύοντας αξία τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη του Νίκου Ξυδάκη του Χρήστου Νικολοπούλου αλλά και άλλων πολλών σημαντικών δημιουργών.

Είναι ο ειρηνευτής που με μεγάλη ευκολία τραγούδησε στο Ηρώδειο, αλλά και σε γνωστά λαϊκά και ρεμπέτικα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας.

Μετά από πλούσια και πολύχρονη πορεία στην δισκογραφία επιστέφει με το νέο Cd «Κυρ Αστυνόμε μη βαράς» μια ανθολογία από κλασικά διαχρονικά ρεμπέτικα που αν και είχαν ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση μεγάλοι και αγαπημένοι τραγουδιστές, καταφέρνει να δώσει την δική του διάσταση με ωριμότητα συναίσθημα και ερμηνευτική δεξιοτεχνία.

Πρώτη παρουσίαση του νέου Cd γίνεται την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 6.30, στο Μοναστηράκι στον πεζόδρομο δίπλα από την εκκλησία του Αγ. Φιλιππα και στο δισκάδικο Music Factory (γωνία Ηφαίστου και Αγ. Φίλιππα 15).

Όσοι πιστοί προσέλθετε... Όλα κερασμένα ποτά φαγητό και τραγούδι.