Το GNTM 2 για ακόμη μία φορά απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό, αφού στον χθεσινό μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας με το κοινό να παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, κάτι που όμως δεν κατάφερε να συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα ως πέμπτος κριτής θα ήταν αυτός που θα έβγαζε ουσιαστικά τη νικήτρια, καθώς οι κριτές του GNTM 2 είχαν δώσει την ίδια συνολικά βαθμολογία τόσο στην Κάτια όσο και στην Αννα Μαρία. Οταν, όμως, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να μπουν στην ιστοσελίδα για να δώσουν την ψήφο τους με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει το GNTM δεν θα έχει μία αλλά δύο νικήτριες.

Η εξέλιξη δυσαρέστησε μεγάλο μέρος του κοινού, ενώ λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε μία εκδήλωσηστο Facebook - με αρκετή δόση χιούμορ - και τίτλο «Πορεία για επαναψηφοφορία στο GNTM 2».

gntm-poreia

«Ολοι εμείς τα θύματα του Σταρ τσάνελ αντιδρούμε! Απαιτούμε επαναψηφοφορία για την ανάδειξη της πραγματικής νικήτριας! Διεκδικούμε το δικαίωμά μας ως νοήμον κοινό! Ολοι το Σάββατο στην πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα έως τα κεντρικά του Σταρ! Καμία ανοχή στην αυθαίρετη και στημένη τηλεόραση!!! Διαδώστε», γράφει η σχετική περιγραφή.

Μάλιστα ήδη πάνω από 1.500 άτομα έχουν δηλώσει ότι θα πάνε και τουλάχιστον 4.300 δήλωσαν ενδιαφέρον…