Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε, το πρωί της Τρίτης στο «Ευτυχείτε», η Βάνα Μπάρμπα για την Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, όμως, δεν άφησε την… επίθεση να πέσει κάτω και έδωσε τη δική της απάντησε, λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. “Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά».

«Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη» συμπλήρωσε με έμφαση η ηθοποιός. Μέσα από το Instagram, όμως, έλαβε την απάντηση από την παρουσιάστρια!

«Γούστο μου και καπέλο μου!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!»