Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ναταλία Γερμανού όπου είχε μια αμήχανη τηλεοπτική συνάντηση με τον Dj Pitsi.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είχε δεχθεί στο παρελθόν τα «πυρά» της παρουσιάστριας για την περίοδο όπου συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, ο νεαρός dj είχε απαντήσει τότε με δηλώσεις στη Ναταλία Γερμανού.

Όταν ρώτησε, πάντα με χαμόγελο, η Ελένη Μενεγάκη την καλεσμένη της εάν γνωρίζονται με τον Dj Pitsi, εκείνη σημείωσε πως «ωραίες μουσικές μας παίζει. Τι κάνεις βρε παιδί μου πια; Που τσακωνόμαστε από μακριά και δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ! Καλή χρονιά»..

«Είχα εκφραστεί λίγο σκληρά για εκείνον, όταν ήταν σε μια άλλη εκπομπή, αλλά μια συγνώμη έστω με καθυστέρηση» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού με τον Dj Pitsi να της χαμογελάει και να απαντά ΅«συγχωρεμένη».

Το πρωί της Τετάρτης, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της πρόβαλλαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκαναν τα σχόλια τους μιας και την «άλλη εκπομπή», που ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, παρουσίαζε η όμορφη παρουσιάστρια στο OPEN.

«Εντάξει, να πάει τώρα εκεί και να πει στην εκπομπή της Καινούργιου…» σημείωσε η Κατερίνα όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε τη σχετική παρατήρηση.

«Πραγματικά οι λόγοι που αποχώρησε ο Dj Pitsi τότε από την εκπομπή ήταν άλλοι. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε τίποτα. Πολύ καλό παιδί. Η Ναταλία δεν θεωρώ ότι το είπε άσχημα το “σε μια άλλη εκπομπή” απλά εκείνη την ώρα το είπε έτσι» πρόσθεσε.

«Τη νύφη τότε την είχαμε πληρώσει όλοι, όχι μόνο ο Dj Pitsi, αλλά ας μην το αναλύσουμε» κατέληξε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.