Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 68

Η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά από το νέο χτύπημα της μοίρας.

Η Θεοδοσία αποφασίζει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο. Θα το δεχτεί ο Λάμπρος; Δυο βδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης με τον Κλεομένη.

Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Παράλληλα, ο Προύσαλης ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας, στην εξαφάνιση της Παγώνας.

Η Ρίζω κάνει μια ανακάλυψη για τη Δρόσω που θα την σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και την ζητά σε γάμο.

Είναι το ίδιο δυνατός και ο έρωτας της Ελένης για να του πει το ναι ή η καρδιά της θα μείνει για πάντα στον Λάμπρο;



Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 69

Ο γάμος της Πηνελόπης και του Κλεομένη τελείται με επισημότητα, αφήνοντας συντετριμμένο τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης ομολογεί τα τρυφερά αισθήματά του στην Βιολέτα κι εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισμένο μετά από πολύ καιρό.

Η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα, για πρώτη φορά.

Αντίθετα, η Πηνελόπη θα ζήσει μια περίεργη νύχτα γάμου με τον Κλεομένη. Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται με στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα.

Κι ενώ ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ζουν τον έρωτά τους, η Δρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων…