Ο ΝΙΝΟ είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τη ζωή του και σκέψεις κάνει για διάφορα θέματα που τον απασχολούν.

Γνωστός για τον ευθύ και καυστικό λόγο του, αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και στη λεζάντα που την συνόδευε αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στους επικριτές του.

«Από μικρός θυμάμαι ότι υπήρχε πάντα ο κόσμος με το δηλητήριο στο στόμα. Θυμάμαι ότι υπήρχαν κάτι άνθρωποι που δεν τους άρεσε τίποτα,είχαν άποψη για όλα,και ένιωθαν και πολύ σημαντικοί ε? Μιλάμε για τρομερή αυτοπεποίθηση. Δε θυμάμαι ούτε ένα όνομα να σας πω όμως. Ούτε ένα πρόσωπο δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι μόνο ότι από πάντα υπήρχαν. Όπως τώρα. Υπάρχουν ακόμη. (Σχόλια παντού σχόλια σχόλια, μηδέν πράξεις). Και πάντα θα υπάρχουν. Υπάρχουν,αλλά κανείς δεν τους ξέρει. Και στην σημερινή κοινωνία του διαδικτύου είναι αυτό που τους πονάει. Ό,τι δεν τους ξέρει κανε…» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Απο μικρός θυμάμαι ότι υπήρχε πάντα ο κόσμος με το δηλητήριο στο στόμα. Θυμάμαι οτι υπήρχαν κάτι άνθρωποι που δεν τους άρεσε τίποτα,είχαν άποψη για όλα,και ένιωθαν και πολύ σημαντικοί ε? Μιλάμε για τρομερή αυτοπεποίθηση. Δε θυμάμαι ούτε ένα όνομα να σας πώ όμως. Ούτε ένα πρόσωπο δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι μόνο οτι απο πάντα υπήρχαν. Όπως τώρα. Υπάρχουν ακόμη. (Σχόλια παντού σχόλια σχόλια,μηδέν πράξεις) Και πάντα θα υπάρχουν. Υπάρχουν,αλλά κανείς δεν τους ξέρει. Και στην σημερινή κοινωνία του διαδικτυου είναι αυτό που τους πονάει. 😂🤷‍♂️ Οτι δεν τους ξέρει κανείς. Ούτε στη γειτονιά τους δεν τους ξέρουνε πλέον. Πώς να σε ξέρουν όταν λέγεσαι 23456cfgtBitch και έχεις για φωτογραφία ένα άσχετο με σενα γνωστό πρόσωπο ή κάποιο ζώο? 😂😂😂😂😂😂 😳😂 ————————————— 1:Υπάρχουν αυτοί που σχολιάζουν 2:Αυτοί που σχολιάζονται. 3:Υπάρχουν κιαυτοί που σχολιάζουν με την ελπίδα να σχολιαστούν. Το 3ο είναι οι πιο αστείοι για μένα. - Εγώ ανήκω στο δευτερο. Απο μικρος και απο επιλογή. 🙌🏻🕶 #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις