Με ένα look εμπνευσμένο από ιππασία, η νέα παίκτρια βαθμολογήθηκε με 2 από την Janna Sireac, με συνέπεια να δημιουργηθεί μια ένταση ανάμεσα στα κορίτσια. Αφορμή στάθηκε… η ιδιαίτερα ακριβή τσάντα που κρατούσε η Θεοδώρα και η οποία δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου με το υπόλοιπο σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Janna προσπάθησε να εξηγήσει στην Θεοδώρα τι ακριβώς δεν της αρέσει στη σημερινή της εμφάνιση, με την τελευταία να αντιδρά συνεχώς. «Δεν μπορώ τις τσάντες που μοιάζουν κάτι και δεν είναι…» ανέφερε χαρακτηριστικά η ξανθιά παίκτρια με την Θεσσαλονικιά να ανεβάζει τόνους: «Τι εννοείς; Ξέρεις τι brand είναι αυτή η τσάντα; Δεν σου θυμίζει, είναι», «Συγγνώμη φαίνεται ψεύτικη» απάντησε η Janna, με την Θεοδώρα να της λέει πως δεν έχει για αυτό δεν ξέρει.

«Και βέβαια δεν έχω. 27 χρονών όχι δεν έχω βγάλει τόσα λεφτά. Σε κάποιους φαίνονται πιο ακριβά τα πράγματα πάνω τους και σε κάποιους άλλους όχι» δήλωσε η Janna και τα κορίτσια άρχισαν να γελούν. «Εσύ δεν μπορείς ποτέ να κρατήσεις αυτή τη τσάντα, μάλλον και δεν θα την κρατήσεις» απασφάλισε η Θεοδώρα.