Ο Τζον Μπον Τζόβι, με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο instagram, ζητάει από τους followers του να τον βοηθήσουν για να γράψει τους στίχους ενός νέου τραγουδιού με τίτλο «Do What You Can». «Αυτές οι στιγμές που περνάμε είναι σε αχαρτογράφητη περιοχή, σε άγνωστο έδαφος» δηλώνει ο ίδιος μέσα από το στούντιο του. «Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα πετύχουμε. Τώρα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλά, το οποίο είναι να κάθομαι με την κιθάρα μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βάλουμε λέξεις στη μουσική, ίσως να δώσουμε φως στη μέρα μας. Αυτή είναι η ιδέα μου. Να γράψουμε μαζί. Σας δίνω τη μελωδία και τον πρώτο στίχο και να μου πείτε πώς θα συνεχίσει η ιστορία» συνεχίζει.

«Πείτε μου τι περνάτε, πώς αισθάνεστε, αν πονάτε. Μιλήστε για την αποφοίτηση του γυμνασίου που πρόκειται να ακυρωθεί, μιλήστε για την υπόσχεση που απλά δεν μπορείτε να έχετε, μιλήστε για το παιδί που έρχεται και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Μιλήστε για την επιταγή που θα χάσετε. Πείτε για τον φόβο που νιώθετε κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο και αναρωτιέστε τι να κάνετε με όλο αυτό» προσθέτει.

Και καταλήγει: «Απλά θυμηθείτε, θα πετύχουμε. Τραγουδήστε το τραγούδι σας. Εσείς και εγώ μαζί, και θυμηθείτε, όταν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που κάνατε, κάνετε ό,τι μπορείτε». Οι θαυμαστές του καλούνται να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους τραγουδώντας έναν στίχο και μετά θα το ανεβάσουν στα social media του Μπον Τζόβι με το hashtag #DoWhatYouCan.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

These are uneasy times we’re dealing with, but we’re all in this together. I wrote the first verse and the chorus. Write me a verse. Let’s tell your story....#DoWhatYouCan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) στις